MAREFSUP BV Klompenmaker 12
5253 RH Nieuwkuijk
The Netherlands
T +31 (0)73 3034120
E info[at]marefsup[dot]com

Vacature: Engineer koeltechniek

MAREFSUP heeft een uitgebreide Internationale klantenkring en er worden opdrachten aangenomen van klanten waar ook ter wereld. Wij ontwerpen en bouwen samengestelde units van compressoren, warmtewisselaars, drukvaten en alle daartoe behorende componenten, t.b.v. koeltechnische bedrijven welke deze apparatuur inzetten t.b.v. hun installaties.


Functieomschrijving

De functie is ideaal voor de persoon die het leuk vindt om telkens een pasklare oplossing te vinden voor onze klanten. Alle units worden Custom made ontworpen en gebouwd om tot een ideale oplossing te komen t.a.v. de beschikbare ruimte, service mogelijkheden of de locatie van de unit.

-          Tekenwerk m.b.v. Autocad en Solidworks (3D), zoals het maken van koeltechnische schema’s en 3D tekeningen van de units en de daartoe behorende apparatuur zoals warmtewisselaars, vloeistofafscheiders en andere drukvaten;

-         Werkvoorbereiding zoals het bestellen van componenten en het controleren van de binnengekomen bestellingen;

-         Incidenteel afnemen van elders gebouwde apparatuur;


Functie eisen

Je bent enthousiast, gemotiveerd en hebt ervaring in de koeltechniek. Je hebt MBO/HBO-opleiding installatie of koeltechniek. Verder ben je gericht op kwaliteit en oplossingen en ben je flexibel ingesteld. Het is belangrijk dat je in ieder geval de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

-          Een dynamische en uitdagende baan met veel afwisseling;
-          Leuke collega’s en een goede werksfeer;
-          Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
-          Een goed salaris en bijbehorende voorwaarden;
-          No nonsense organisatie.

 

Reacties en Informatie

Om een idee te krijgen van de activiteiten kun je een kijkje nemen op de site;

-       www.marefsup.com

 
Verder kun je telefonisch inlichtingen inwinnen bij Godfried Steenkamp op nr. 0650745400. Schriftelijke reacties mogen per E-mail verstuurd worden aan info@marefsup.com  

 

MAREFSUP B.V
Klompenmaker 12
5253RH Nieuwkuijk
Tel 073 3034120