MAREFSUP BV Klompenmaker 12
5253 RH Nieuwkuijk
The Netherlands
T +31 (0)73 3034120
E info[at]marefsup[dot]com

News & Events

Bekijk onze nieuwe folder 2019

Bekijk folder.

November 2017

Op 4 november jl. hebben wij ons jaarlijkse bedrijfsuitje weer gehad. Zoals de foto laat zien, was het een TOP avond!

personeelsuitje

 

Oktober 2017

Sinds we het nieuwe pand hebben betrokken hebben we een aanmerkelijk grotere order intake, zijn we in alle opzichten flink gegroeid en hebben we 3 nieuwe medewerkers aangetrokken. Bovendien hebben we op dit moment een vacature voor een Engineer die zich kan toeleggen op het 3D ontwerp van onze units.  Vanaf November 2015 was er nauwelijks tijd om de website aan te passen maar we hebben nu een flink aantal nieuwe foto's geplaatst van Units welke in onze werkplaats zijn gebouwd. Zo hebben we in de laatste week van Oktober een grote NH3 / CO2 Cascade condensor unit gelevered met een vermogen van meer dan 2MW. De Cascade condensor is uitgevoerd als Spray koeler, om de Ammoniak inhoud zoveel mogelijk te beperken.

November, 2015

11 November 2015 was dan eindelijk het moment aangebroken waarop we het nieuwe pand konden gaan betrekken. Na een voorspoedige bouw en een goed verlopen samenwerking met alle betrokken partijen kunnen we starten aan een nieuwe periode waarin we zelf de samengestelde units gaan bouwen. Ondertussen lopen er al verschillende projecten waarmee we op korte termijn kunnen starten.

Februari, 2015

MAREF Holding start met de bouw van een nieuw pand. Spannende tijden breken aan nadat in December werd besloten tot de definitive bouw van een nieuw pand, om in de toekomst zelfstandig onze units te kunnen bouwen. Voor ons betekent dat een hele stap voorwaarts omdat we nu het gehele proces van A tot Z kunnen aansturen. De nieuwe hal zal in totaal 30 Ton hijscapaciteit krijgen en er kunnen units gebouwd worden tot een hoogte van 8,5 meter. Als alles goed gaat kunnen we in November 2015 het nieuwe pand betrekken.

Lokale aanbesteding.

MAREF Holding heeft besloten het pand te laten bouwen door Bouwbedrijf de Wit in Drunen omdat zij al eerder een project met ons hebben gedaan in ons huidige pand en toen bewezen hebben kundig en betrouwbaar te zijn. We zijn blij dat het project gerealiseerd wordt met een lokale partner en heel veel andere bedrijven in Drunen, Nieuwkuijk of de directe omgeving.

Juni, 2013.

MAREFSUP levert 4 enorme zogenaamde Pekelkoelers t.b.v. twee Hek Trawlers van de rederij Parlevliet en van de Plas welke worden geinstallleerd door COFELY en GEA Refrigeration. De koelers zijn directe expansie koelers welke een vermogen hebben van 1300 kW per stuk bij een verdampings temperatuur van -45,3 Graden Celsius. De pekel wordt afgekoeld van -39,6 naar -42 graden Celsius. Dit soort koelers zijn uniek in de wereld welke door weinig bedrijven geproduceerd kunnen worden vanwege het ontbreken van de kennis en de ervaring. Wij danken onze klanten GEA en Cofely voor het vertrouwen en wensen hen een succesvol project. 

Februari, 2013

MAREFSUP nam deel aan de Klimaat vakbeurs in Gorinchem. Deze beurs vond plaats van 29 tot en met 31 Januari, 2013. Gedurende de beurs hebben we heel wat klanten ontmoet en kunnen we, nadat we voor de eerste deel namen aan een beurs, spreken van een succesvol evenement. In de toekomst zullen we zeker weer deel nemen.